Yogastudio

Yogastudion

– Kullåkra Gård är vårt mest spännande och innerliga projekt någonsin!

Mats är en äkta visionär som med sitt kunnande för design, arkitektur, kommunikation, vackra material och miljöer har varit hjärnan bakom vårt största projekt någonsin.

Det har blivit väldigt bra, om vi får säga det själva! Genom vårt sätt att leva och följa vår stora dröm hoppas vi inspirera andra att våga leva sin.

Boendet

böljande landskap

Österlen med sina mjuka kullar och böljande fält som sträcker sig hela vägen ner till havet jämförs ofta med Provence. Hit vallfärdar konstnärer för det speciella ljuset, och inte olikt franska Rivieran kantas kusten av gnistrande vita sandstränder och charmiga fiskelägen.

Österlen bjuder på klarblått vatten, vidöppen himmel och en fri horisont, medeltida städer med kullersten och ålderdomliga kyrkbyar.

På kvällen öppnar sig stjärnhimlens oändliga rymd och tystnaden är påfallande.

Det är inte bara frånvaron av ljud som kittlar ditt sinne, utan också närvaron av något större. Stillheten talar till dig utan ord och lugnet infinner sig.

På denna magiska plats med sin lantliga frid och avslappnade livsstil, doftande ängar och slingrande stigar genom ljuslucker bokskog kan du låta naturens läkande energi få röra vid dig.

Vi rekommenderar att ni besöker Visit Skånes hemsida om ni är intresserade av tips. Många av de bästa tipsen finns samlade där.