kullåkra gård

Pilates

Pilates på Kullåkra Gård.

Hos oss på Kullåkra finns erbjuder vi bland annat pilates, en snäll träningsform som handlar mycket om att lyssna in sin egen kropp, utgå ifrån sig själv och hitta sin egen inre styrka. Vi utövar yoga med lite olika fokus, läs mer om de olika yogaformerna nedan. Pilates ingår ofta i våra retreats. Men vi har även klasser dagtid. Klasserna  leds oftast av Kristina Dürr men ibland bjuder vi även in någon gästlärare. Vilka klasser som finns varieriar, gå in på vår bokningssida för yoga och pilates för att se vad som passar dig och vilka dagar och tider som gäller. 

pilates gummiband

Pilates props

Den här klassen passar dig som har viss förståelserna för grunderna och vill fortsätta utmana din kroppskontroll, hållning och balans. Vi använder redskap som foamroller, flexband, viktbollar och wobblies, vilket går att variera i oändlighet!

Läs mer

Pilates Matwork

Den här klassen riktar sig främst till dig som är nybörjare. Lugnt och metodiskt går vi igenom grundprinciperna i pilates. Målet är att du ska få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre kroppskontroll, kroppsmedvetenhet och hållning.

Läs mer