Vardagspaus för kropp, sinne & själ

Uppdatering 6 augusti 2020

Denna retreat har endast ett fåtal platser kvar. 

 

När Italien möter Österlen

 

Hitta den bästa versionen av dig själv!

Låt dig inspireras och få ny energi genom yoga, god mat, och det vackra österlenska landskapet.

Det är lätt att glömma hur viktigt det kan vara att stanna upp en stund och ta en paus från en hektisk vardag. Istället fastnar vi i ett mer och mer uppskruvat tempo och en ständig strävan framåt. På våra resor får du möjligheten att släppa alla prestationskrav. Kropp och sinne får chansen till återhämtning. Vi gör det genom yoga och upplevelser för smak och sinne. Inom yogan ger vi klasser både i den kreativt flödande Vinyasan och den lugna meditativa Yinyogan. På yogamattan får du möjligheten att möta dig själv precis så som du är – utan att bli bedömd eller ifrågasatt.

 

LÄRARE UNDER RETREATEN

Sedan 2017 driver Sara och Lena företaget Travel by S&L Tillsammans skapar deras erfarenheter utmärkta förutsättningar för retreats och resor med fokus på yoga, harmoni, mat och dryck.

Lena Lundberg började sin yogaresa 2003 på Yoga Kendra i Malmö. Sedan dess praktiserar hon yoga dagligen. Under hela den här tiden har Daniel Strausser väglett Lena inom yoga och dess budskap. År 2005 fick Lena möjlighet att praktisera yoga intensivt under en period i Indien, och våren därpå gick hon instruktörsutbildning. Under åren som gått har Lena vidareutbildat sig inom yinyoga och mediyoga samt utbildat sig till yogaterapeut. Hon reser regelbundet till Indien för att fördjupa sig inom yoga och ayurveda. Lena undevisar dagligen i hathayoga, vinaysayoga, yinyoga och mediyoga, och även i yoga med inriktning mot hormonbalans.

Sara Göransson utbildade sig inom Turism och Service Management i Florens på 90-talet, och har sedan dess jobbat med detta – både i Italien och Sverige. Genom arbetet med resor och retreats kombinerar hon nu passionen för det italienska med viljan att få människor att må bra. Intresset för yoga har med tiden vuxit sig allt starkare.

 

SCHEMA

Fredag 4 september

 • 15.00 Samling och välkomstfika
 • 16.30 Yoga
 • 19.00 Middag

Lördag 5 september

 • Från 06.30 serveras te och frukt
 • 07.00 Yoga
 • 09.00 Frukost
 • Egentid
 • 12.00 Lunch
 • 15.30 Yoga
 • 18.00 Workshop med Isabella Morrone

Söndag 6 september

 • Från 08.00 serveras te och frukt
 • 08.30  Yoga
 • 11.00   Brunch & hemfärd

Mindre förändringar i programmet kan förekomma 

 

MAT & BOENDE

Maten –Vi äter vällagad mat. På lördagskvällen tillagar vi middagen med Isabella Morrone.

Boende – Vi bor i delat dubbelrum i det mysiga gästhuset på gården.

 

KOSTNAD

Pris: 4 800:-

Priset inkluderar:

 • 4 yoga klasser
 • Boende i dubbelrum med delad toalett
 • Matlagningsaktivitet med Isabella Morrone
 • Alla måltider inklusive dryck (OBS! Glöm inte meddela särskilda kostbehov eller allergier!)
 • Lakan och handduk

 

BETALNING

Du betalar denna retreat direkt till kursledaren. När du anmält dig genom bokaknappen längre ner kommer du få ett uppföljningsmejl med vidare information.

 

AVBOKNING

Med anledning av rådande omständigheter beträffande Covid-19 vill vi erbjuda en generös avbokningspolicy. Det betyder att du kan boka av nära inpå och få dina pengar tillbaka.

 • Du kan boka av ända fram till 7 dagar innan retreatens start och erhålla full återbetalning.
 • Vid avbokning mindre än 7 dagar innan retreatens start återbetalas 50% av bokningens värde.
 • Om du blir sjuk och bokar av mindre än 7 dagar innan retreaten får du full återbetalning mot uppvisande av intyg från läkare
 • Om vi på grund av nya direktiv från Folkhälsomyndigheten skulle behöva ställa in eventet återbetalas självklart hela kursavgiften.

Vi följer noggrant utvecklingen och konsekvenserna av nya Corona-viruset och kommer naturligtvis att följa de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten och Region Skånes smittskydd.

 

BOKA DIN PLATS

Uppdatering 6 augusti 2020

Denna retreat har endast ett fåtal platser kvar. 

Genom att klicka på knappen här under kommer du till bokningssidan.

Fler av våra retreats

Yoga – en väg till styrka och klarhet

23-26/7. Genom yoga, medveten rörelse, andning och närvaro, öppnar vi upp för vår egen kraft, visdom och kreativitet. Vi skapar möjlighet att vakna upp och leva mer i enlighet med det som känns viktigt för oss och ger glädje i vårt liv.

Homecoming med Robin Tåg

13-16/8. Genom viryayogaklasser utforskar vi kroppens rörelsepotential och somatisk meditation som verktyg att upplevda känslan av “att komma hem” och “tillit” i kroppen.

Kraften i de fyra elementen

28-30/8 – Genom kraften i naturens fyra element upplever vi yogan i både kropp och sinne. En weekend för återhämtning, balans och styrka, där vi öppnar upp för vår inre kraft. 

Vardagspaus för kropp, sinne & själ

4-6/9. Låt dig hitta den bästa versionen av dig själv där Italien möter Österlen! Denna helg inspireras vi och får ny energi genom yoga, god mat, och det vackra österlenska landskapet.

Filosofi som terapi

11-13/9. Hänge dig en hel helg med yoga, meditation, samtal och föreläsningar med Josephine Selander och Gustav Jonsson med utgångspunkt från deras bok Filosofi som terapi.

yogaretreat

The Deep Heart med Livia Wanntorp

17-20/9. The Deep Heart Retreat är för dig som under denna långhelg vill ta hand om dig själv. Genom yoga, journaling och närheten till naturen får du möjlighet att nå fram till det som på riktigt betyder något för dig, alltså att komma närmare ditt eget hjärta!

You are enough, Self-care retreat

2-4/10. Den här helgen bjuder vi in dig med idén om att varje morgon få vakna till tanken ”Jag duger, oavsett vad som blir gjort idag och hur mycket som inte blir gjort”. 

Yin & Restorative

8-11/10. Varmt välkommen till en helg för återhämtning och stillhet. Genom Restorative, Yinyoga och meditation låter vi kropp och sinne slappna av, över på att släppa taget om det som inte längre ger näring och lär oss att vila i nuet.

You are enough, Self-care retreat

16-18/10. Den här helgen bjuder vi in dig med idén om att varje morgon få vakna till tanken ”Jag duger, oavsett vad som blir gjort idag och hur mycket som inte blir gjort”. 

Yogaglädje Höstretreat

6-8/11. Planera in din återhämtning när mörkret kryper på. När blev du senast fullständigt omhändertagen, fick tid att möta dig själv, och under guidning utforska ditt inre?

The Art of Nourishment, flyttad till 2021

Moved to 2021. Balance your hormones, enhance your digestion, boost your energy and banish negative body talk. This week is about celebrating life and falling in love with food again!